onderwijs cultuur sport projecten gambia

Vrijwilligerswerk en stage

Wil je vrijwilligerswerk of een stage doen in het buitenland en doe je dit graag in de non-profit/goede doelen sector? Gambia heeft een boeiende cultuur en de mensen zijn erg vriendelijk. Het land heeft niet voor niets de bijnaam ´The smiling coast´. Daarnaast is het een veilig land en is de politieke situatie de laatste 20 jaar stabiel gebleven. Gambia is ook een arm land waar veel mensen nog onder slechte omstandigheden leven. Wil je een steentje bijdragen om de levenskwaliteit van hen te verbeteren, dan ben je in Gambia meer dan welkom en ga je een geweldige ervaring tegemoet.

Voor meer informatie zie: Travel2Connect.

Contact: info@travel2connect.nl

vrijwilligerswerk stage stages stagiaire stagiaires

Persoonlijke ervaringen

Amy Gordijn

3 Januari vertrok ik, Amy Gordijn voor 2 maanden naar Gambia om vrijwilligerswerk te gaan doen via de organisatie Future for Young People. Voor ik ging vertrekken hadden we al een keer kennis gemaakt wat ontzettend fijn was. Ik zou die 2 maanden in het huis bij Alhagie gaan slapen en wist dus al wie dat was! Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik vrijwilligerswerk ging doen had ik voor vertrek ontzettend veel vragen die ik allemaal kon vragen via de mail en dan uitgebreid en duidelijk antwoord kreeg. Op het vliegveld in Gambia stond Alhagie al op me te wachten en konden we naar huis. Het verblijf is allemaal super goed gegaan! Ik had de keus wat ik wilde eten en er wonen super lieve mensen! Ook met de projecten die ik ging doen was het allemaal top geregeld. Petra was die maanden in Nederland maar ook als ik met vragen zat kon ik haar gewoon bereiken! Ik heb mijn tijd in Gambia als geweldig ervaren mede door de organisatie! Echt een aanrader!

Anna

Bedankt voor deze ervaring!
Bedankt voor de vele mooie plaatsen!
Bedankt voor de glimlach op mijn gezicht!
Bedankt voor de vriendschappen en warmte!
Maar vooral bedankt voor een nieuwe levenswijsheid!

Marenka

Via Travel2Connect heb ik vrijwilligerswerk mogen doen in het prachtige dorp Tanji in Gambia. Ik heb waardevolle dagen doorgebracht in het lokale ziekenhuis, de zorgboerderij in het dorp en in een klas met gehandicapte kinderen. Wat bijzonder om daar van elkaar te mogen leren en samen te werken aan ontwikkelingen. Iedereen heeft wel eens een helpende hand nodig, een sterke hoop en iemand die in je gelooft. Een lach op het gezicht van een kindje in Afrika zegt meer dan 1000 woorden. Ik heb van dit avontuur veel mogen leren, ontvangen en zien. Ik heb veel gedaan en ontdekt dat ook mijn leven is veranderd. Ik ben Travel2Connect dankbaar voor deze waardevolle tijd om samen een stukje liefde te mogen delen in Gambia.