Projecten FFYP

Op deze pagina vindt u een overzicht van de projecten van FFYP. Voor meer informatie kunt u de individuele project pagina's bezoeken.

Bendula Project Tanji

Bendula is een project in Tanji voor kinderen met een beperking. Bendula streeft naar gelijkwaardigheid voor kinderen met een beperking. Zo´n dertig kinderen nemen deel aan het project. Bendula Project.

Keywords: Onderwijs en activiteiten voor kinderen met een beperking.
Locatie: Tanji, Kombo South (kustgebied).

Cultureel en Educatief Skill Centrum Tanji

Via het Cultureel en Educatief Skill Centrum wil FFYP via educatieve workshops talentvolle jongeren de kans bieden hun passie uit te oefenen en men bewust wordt van de betekenis van de unieke West-Afrikaanse cultuur. Skill Centrum.

Keywords: Platform voor lokale creatieve mensen, kunst en muziek.
Locatie: Tanji, Kombo South (kustgebied).

Lower Basic School Jahawour

In het drop Jahawour vlakbij de Senegalese grens kunnen veel kinderen uit arme gezinnen niet naar school. FFYP wil deze kinderen sponsoren en de muur rondom de school opknappen. Lower Basic School Jahawour.

Keywords: Sponsoring kinderen, opknappen basisschool.
Locatie: Jahawour, Central River Division.

Zorgboerderij Tanji

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking worden in Gambia meestal niet als volwaardig mens gezien. FFYP probeert hen kansen te bieden door middel van de zorgboerderij in Tanji. Zorgboerderij Tanji.

Keywords: Zorgboerderij voor mensen met een beperking.
Locatie: Tanji, Kombo South (kustgebied).

Nursery/Primary School Jakaba

FFYP heeft de basisschool opgeknapt en uitgebreid volgens de richtlijnen van de overheid. De school nu voorziet in kwalitatief goed onderwijs en voorzieningen voor leerlingen (waterput, gratis maaltijden, etc.). Nursery/Primary School Jakaba.

Keywords: Kleuteronderwijs, basisonderwijs, opgeknapte school binnenland.
Locatie: Jakaba (Kuntaur), Central River Division.

Youth and Community Center, Tanji

Er is onder meer een bibliotheek met 4000 Engelstalige boeken, een internetcafé, een grote zaal met podium voor culturele activiteiten en een timmerwerkplaats waar jongeren een vak kunnen leren. Youth and Community Center Tanji.

Keywords: Culturele activiteiten, internet, bibliotheek, timmerwerkplaats.
Locatie: Tanji, Kombo South (kustgebied).

Sponsorkinderen

In Gambia kunnen niet alle ouders het jaarlijkse schoolgeld betalen. Veel kinderen, vooral die op het plattteland wonen, kunnen daardoor niet naar school en blijven thuis om hun ouders te helpen met huishoudelijke taken. Sponsorkinderen.

Keywords: Sponsoring studiekosten.
Locatie: Kombo en Central River Division.