links project gambia

Links

boeken steunen mensen

Boeken Steunen Mensen is een vrijwilligersorganisatie die fondsen werft voor het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten voor kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld.

Boeken Steunen Mensen
facebook

Future For Young People heeft een eigen Facebook pagina. Volg onze Facebook pagina voor uitgebreidere nieuwsupdates over het werk van Future For Young People in Nederland en Gambia.

FFYP Facebook Pagina
Thom Foundation

De visie van The Thom Foundation is dat elk kind waar ook ter wereld recht heeft te leven in menswaardige omstandigheden en dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen hun eigen mogelijkheden.

The Thom Foundation
stichting een aarde

Stichting Een Aarde verleent steun aan het werk van ontwikkelingswerkers die op een of andere manier een band hebben met Asten en/of de regio.

Stichting Een Aarde
partin

Partin is een laagdrempelige brancheorganisatie voor kleinschalige Particuliere Initiatieven.

Partin
verhaak BV

Verhaak BV is een onafhankelijke importeur/distributeur en ontwerper van eigen (school)lijnen. Het assortiment heeft betrekking op school-, kantoor- en giftartikelen.

Verhaak BV
wilde ganzen

Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een betere toekomst voor hun gemeenschap. De steun gaat uit naar kleinschalige en concrete projecten.

Wilde Ganzen