links project gambia

Links

boeken steunen mensen

Boeken Steunen Mensen is een vrijwilligersorganisatie die fondsen werft voor het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten voor kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld.

Boeken Steunen Mensen
facebook

Future For Young People heeft een eigen Facebook pagina. Volg onze Facebook pagina voor uitgebreidere nieuwsupdates over het werk van Future For Young People in Nederland en Gambia.

FFYP Facebook Pagina
kleinegoededoelen

Kleine goede doelen werken in armoedegebieden overal ter wereld. Hun projecten geven net dat zetje dat mensen nodig hebben om zelf hun situatie te kunnen verbeteren. Hier leest u de verhalen, de successen, de plannen, en de problemen.

Kleine Goede Doelen
muses vrijwilligersnetwerk

Muses vrijwilligersnetwerk zorgt voor een goede voorbereiding van vrijwilligers op ontwikkelingsprojecten door middel van trainingen. Muses ondersteunt FFYP in het vinden van vrijwilligers voor de projecten in Gambia.

Muses Vrijwilligersnetwerk
stichting een aarde

Stichting Een Aarde verleent steun aan het werk van ontwikkelingswerkers die op een of andere manier een band hebben met Asten en/of de regio.

Stichting Een Aarde
partin

Partin is een laagdrempelige brancheorganisatie voor kleinschalige Particuliere Initiatieven.

Partin
partin

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven.

Travelactive

verhaak BV

Verhaak BV is een onafhankelijke importeur/distributeur en ontwerper van eigen (school)lijnen. Het assortiment heeft betrekking op school-, kantoor- en giftartikelen.

Verhaak BV
wilde ganzen

Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een betere toekomst voor hun gemeenschap. De steun gaat uit naar kleinschalige en concrete projecten.

Wilde Ganzen