links project gambia

Links

boeken steunen mensen

Boeken Steunen Mensen is een vrijwilligersorganisatie die fondsen werft voor het verlenen van financiële hulp en steun aan particuliere ontwikkelingsprojecten voor kansarme kinderen en jongeren in de derde wereld.

Boeken Steunen Mensen
corendon

Corendon Foundation levert een bijdrage aan het verminderen van schadelijke milieu-effecten veroorzaakt door onze manier van leven en bevordert de ontwikkeling van projecten die verband houden met het toerisme.

Corendon Foundation
facebook

Sinds kort heeft Future For Young People een eigen Facebook pagina. Volg onze Facebook pagina voor uitgebreidere nieuwsupdates over het werk van Future For Young People in Nederland en Gambia.

FFYP Facebook Pagina
goededoelshop

Via Goededoelshop.nl kun je shoppen bij meer dan 250 bekende webwinkels. Per aankoop gaat er gratis een donatie naar Future for Young People als jij voor ons kiest.

Goede Doel Shop
inzameldoelen

Inzameldoelen.nl is een platform waarmee je spullen, die je over hebt kan doneren aan een goed doel.

Inzameldoelen
kleinegoededoelen

Kleine goede doelen werken in armoedegebieden overal ter wereld. Hun projecten geven net dat zetje dat mensen nodig hebben om zelf hun situatie te kunnen verbeteren. Hier leest u de verhalen, de successen, de plannen, en de problemen.

Kleine Goede Doelen
muses vrijwilligersnetwerk

Muses vrijwilligersnetwerk zorgt voor een goede voorbereiding van vrijwilligers op ontwikkelingsprojecten door middel van trainingen. Muses ondersteunt FFYP in het vinden van vrijwilligers voor de projecten in Gambia.

Muses Vrijwilligersnetwerk
stichting een aarde

Stichting Een Aarde verleent steun aan het werk van ontwikkelingswerkers die op een of andere manier een band hebben met Asten en/of de regio.

Stichting Een Aarde
partin

Partin is een laagdrempelige brancheorganisatie voor kleinschalige Particuliere Initiatieven.

Partin
partin

Je vindt hier alles over stages in het buitenland, stagebegeleiding en stage-informatie.

Stage Buitenland Startpagina
partin

Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod stellen zij mensen van jong tot oud in staat een internationaal avontuur te beleven.

Travelactive

partin

Heb je een tussenjaar en wil je een uitdagende en leerzame werk ervaring op doen in het buitenland dan vindt je via deze link allerlei mogelijkheden.

Tussenjaar Startpagina
verhaak BV

Verhaak BV is een onafhankelijke importeur/distributeur en ontwerper van eigen (school)lijnen. Het assortiment heeft betrekking op school-, kantoor- en giftartikelen.

Verhaak BV
wilde ganzen

Wilde Ganzen steunt wereldwijd kansarme mensen die zich inzetten voor een betere toekomst voor hun gemeenschap. De steun gaat uit naar kleinschalige en concrete projecten.

Wilde Ganzen
wilweg

Wat doet WilWeg voor jou? WilWeg laat je zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om een tussenjaar of (een deel van) je studie of stage in het buitenland te doen.

Wilweg
youbedo

YouBeDo.com biedt dezelfde boeken voor dezelfde prijs aan, maar doneert 10% van het aankoopbedrag aan Future for Young People als jij voor ons kiest.

YouBeDo